FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A VÈRTEX - L'ESPLAI MULTIPLICA - FORMULARI
DADES DEL CENTRE
Zona/Territori * Centre *
DADES DELS MONITORS/RESPONSABLES
Nom * Cognoms *
Mòbil * Email *
DNI * Data Naixement *
Indica Grup
Observacions Alimentaries :
Nom i Cognoms Indica Grup     Observacions alimentàries  
Per fer la inscripció, podeu afegir tots els monitors/responsables que vulgueu
DADES DELS PARTICIPANTS
Nom * Cognoms *
Grup*
Indica Grup
Observacions Alimentaries :
Nom i Cognoms Indica Grup     Grup Observacions alimentàries  
Per fer la inscripció, podeu afegir tots els participants que vulgueu
DADES ADICIONALS
Observacions
PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ
El pagament de l’import d’inscripció a aquesta activitat es realitzarà a través d’aquest mateix web. Un cop emplenades les dades requerides es calcula automàticament l’import total de la inscripció (podeu veure el detall del preu en aquest mateix formulari). Aquest import serveix per fer front a les despeses de l’activitat. En el cas de fer una inscripció col·lectiva (amb 5 o més persones inscrites) podràs escollir dues formes de pagament: amb domiciliació bancària en un compte corrent o bé a través de càrrec a una targeta de crèdit. Si fas una inscripció individual o de menys de 5 persones, necessàriament hauràs de fer el pagament amb càrrec a targeta de crèdit. Escullis l’opció que escullis, accediràs a la passarel·la de pagament de Cyberpack “la Caixa” amb la que podràs realitzar el pagament d’una forma àgil i segura. Les inscripcions no estaran formalitzades fins que hagueu completat satisfactòriament amb el procés d’inscripció i fins que surti el missatge de confirmació d’inscripció.
Selecciona preu *
Si teniu qualsevol incidència a l'hora de fer la vostra inscripció, podeu posar-vos en contacte amb l'organització a través del correu electrònic secretaria.mcecc@peretarres.org
En finalitzar correctament el procés d'inscripció, s'enviarà un correu electrònic de confirmació a cada un del inscrits.
En el cas que a l'activitat o esdeveniment de la inscripció es realitzin fotografies o materials audiovisuals, autoritzo a la Fundació Pere Tarrés a la presa d'imatges per il·lustrar materials comunicatius de la Fundació Pere Tarrés o per incloure-les en reportatges dels mitjans de comunicació. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà (TV, premsa, Internet, mitjans externs, material promocional, publicitat, xarxes socials...). La distribució podrà efectuar‐se únicament amb caràcter gratuït i amb l’objectiu de difondre les activitats de la Fundació Pere Tarrés.